Libramont en Matexpo

Binnenkort kan u ons bezoeken op 2 beurzen: Libramont en Matexpo.


LIBRAMONT
Van vrijdag 28 tot en met maandag 31 juli vindt de buitenbeurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding van Libramont plaats. De beurs van Libramont is één van de belangrijkste en grootste beurzen in Europa en wordt jaarlijks bezocht door meer dan 220.000 bezoekers. Wij verwelkomen u graag op onze stand 70.01.

www.foiredelibramont.be


MATEXPO
Naar tweejaarlijkse gewoonte staat de eerste week van september volledig in het teken van de machine- en materieelbeurs Matexpo te Kortrijk. Dit internationale evenement vindt dit jaar plaats van woensdag 6 tot en met zondag 10 september.

www.matexpo.com

U vindt ons op stand 12. Wij bieden u gratis inkomtickets aan, klik op onderstaande link om deze alvast te reserveren.

Schrijf u hier in

Luyckx

Sinds 1952 staat Luyckx bekend als specialist in de distributie en service van machines burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling en landbouw.

Luyckx verdeelt enkel topmerken en is een belangrijke referentie in de sector van constructies voor speciale toepassingen.

Naast een performant en modern bedrijf is Luyckx ook een familiebedrijf in hart en nieren. Onze bedrijfswaarden en -normen geven we door over de generaties heen. Alles bij Luyckx start bij de passie voor het vak, het zoeken naar en vinden van betrouwbare oplossingen en het streven naar de grootst mogelijke klantentevredenheid.

Middle East Crane

Middle East Crane Equipment Trading LLC is de tweede thuisbasis van Luyckx in het Midden-Oosten. Eigen kantoren, magazijnen en een werkplaats maken het mogelijk om klanten ook in deze regio maximaal te ondersteunen.

Het bedrijf beschikt over alle nodige licenties om ter plaatse te werken voor baggermaatschappijen, de olie- en gasindustrie en voor bouwbedrijven gespecialiseerd in de aanleg van artificiële eilanden.

Middle East Crane heeft zijn maatschappelijke zetel in Abu Dhabi en opereert vanuit Dubai.

Middle East Crane is de officiële dealer voor Hitachi en Hitachi-Sumitomo in de Verenigde Arabische Emiraten.

www.mecetrading.com