Luyckx sluit een samenwerkingsakkoord af met Topcon

Door de steeds grotere vraag naar geïntegreerde 2D en 3D machinesturingen hebben we als firma Luyckx een samenwerkingsakkoord afgesloten met Topcon.

Topcon is marktleider voor machinesturingen en toekomstgerichte IT-jobsite solutions met dataverwerking in de cloud.

Met de unieke 2D en 3D-graafoplossingen van Topcon bereikt u de beste productiviteit voor iedere job op elke bouwlocatie.

Omdat de operator alle informatie voorhanden heeft in de cabine is eenvoudig te zien wat er gedaan moet worden. Daardoor kan met de grootst mogelijke nauwkeurigheid gewerkt worden.

Meer info? Contacteer ons we staan u graag te woord.

Luyckx

Sinds 1952 staat Luyckx bekend als specialist in de distributie en service van machines burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling en landbouw.

Luyckx verdeelt enkel topmerken en is een belangrijke referentie in de sector van constructies voor speciale toepassingen.

Naast een performant en modern bedrijf is Luyckx ook een familiebedrijf in hart en nieren. Onze bedrijfswaarden en -normen geven we door over de generaties heen. Alles bij Luyckx start bij de passie voor het vak, het zoeken naar en vinden van betrouwbare oplossingen en het streven naar de grootst mogelijke klantentevredenheid.

Middle East Crane

Middle East Crane Equipment Trading LLC is de tweede thuisbasis van Luyckx in het Midden-Oosten. Eigen kantoren, magazijnen en een werkplaats maken het mogelijk om klanten ook in deze regio maximaal te ondersteunen.

Het bedrijf beschikt over alle nodige licenties om ter plaatse te werken voor baggermaatschappijen, de olie- en gasindustrie en voor bouwbedrijven gespecialiseerd in de aanleg van artificiële eilanden.

Middle East Crane heeft zijn maatschappelijke zetel in Abu Dhabi en opereert vanuit Dubai.

Middle East Crane is de officiële dealer voor Hitachi en Hitachi-Sumitomo in de Verenigde Arabische Emiraten.

www.mecetrading.com