Luyckx Nieuws

Hitachi Report: ZX225USLC-7 op Intermat

16.04.2024

Hitachi Report: ZX225USLC-7 op Intermat

Hitachi Construction Machinery Europe (HCME) zal tijdens Intermat in april de ZX225USLC-7 middelgrote graafmachine presenteren! Het toonzaalmodel zal zijn uitgerust met het innovatieve Xwatch Leica Geosystems 3D Vermijding Systeem, dat gezamenlijk wordt geassembleerd in de HCME-fabriek in Amsterdam.

Dit geavanceerde veiligheidssysteem is ontworpen om de veiligheid en efficiëntie op locatie te verbeteren en biedt extra bescherming voor personeel, infrastructuur en milieu. Bill Drougkas, HCME Manager Product Management & Solution Linkage, benadrukt: "Door dit soort oplossingen aan te bieden, combineren we de ongeëvenaarde controle, precisie en betrouwbaarheid van Hitachi-graafmachines met de nauwkeurigheid van 3D-technologie, waardoor de veiligheid en efficiëntie op locatie verder worden verbeterd."

De ZX225USLC-7 is speciaal ontworpen met het oog op verhoogde veiligheid voor eigenaren en machinisten, met verbeterd zicht op de werkplek dankzij het Aerial Angle-camerasysteem en extra functies zoals LED-werklampen en een verbeterde ruitenwisser.

Daarnaast biedt het Zaxis-7-model verbeterde efficiëntie, met tot 11% minder brandstofverbruik dan het vorige model, dankzij het TRIAS III-hydraulische systeem van Hitachi. Met diverse configuratieopties is de ZX225USLC-7 perfect afgestemd op verschillende werkbehoeften en biedt het optimale prestaties op het werkterrein.

HCME kijkt ernaar uit om dit jaar de ZX225USLC-7-graafmachine op Intermat te presenteren, samen met het Xwatch Leica Geosystems 3D Vermijding Systeem. Deze innovatieve oplossing zal te zien zijn op de tentoonstelling, die van 24 tot 27 april in Paris-Nord Villepinte wordt gehouden, naast andere baanbrekende producten van Hitachi.

Alle Zaxis-modellen, inclusief de ZX225USLC-7, zijn beschikbaar via Hitachi Premium Rental en kunnen worden aangeschaft via Zaxis Finance, beide initiatieven worden gepromoot tijdens de tentoonstelling.

x