OVERZICHT

Hitachi Global E-Service

Wij willen u graag helpen uw machinepark effectief te beheren. Daarom heeft Hitachi Global e-service ontwikkeld. Global e-service is een online-applicatie waarmee u van op afstand uw machinepark kan monitoren.

Global e-service bestaat uit 2 systemen: Owner’s Site en ConSite. Beide systemen geven u een waardevol inzicht in de werking van uw machinepark.

Het monitoren, vergelijken en analyseren van de door Global e-Service geleverde gegevens, helpt u om de productiviteit te verhogen, efficiëntie te vergroten, de beschikbaarheid te maximaliseren en uw lopende kosten te verminderen.

Op zich wijst het gebruik van e-Service zichzelf uit. Maar toch zijn er een heel aantal zaken die een korte toelichting vereisen. Wij hebben een opleiding voorzien waarin we u graag wegwijs maken in het systeem.
Interesse om deze opleiding te volgen? Klik hier.

Owner's Site

Via Owner's Site kunt u van op afstand alles te weten komen over uw Hitachi machinepark. Deze online beheertool is gebruiksvriendelijk en bezorgt u uitgebreide en gedetailleerde informatie over uw graafmachines en wielladers. U kunt uw lopende kosten beheren door de verbruikscijfers te analyseren. Verbeterde prestaties, verbeterde productiviteit, effectief onderhoudsmanagement en minimale downtime zijn de voordelen die Owner’s Site u kan bieden. De gegevens worden in een flexibele layout weergegeven zodat u per jobsite machinegroepen kunt maken of relevante informatie kunt selecteren, afhankelijk van uw eisen. Aangezien elk project anders is, kunt u het dashboard aanpassen om de gegevens snel en makkelijk te raadplegen.

Wilt u graag meer te weten komen over Owner's Site klik hier.


ConSite

Onze ConSite data rapport service stuurt u maandelijks een e-mail met de beschikbare informatie van uw Hitachi machines. Het bevat een gedetailleerde analyse van operationele data, ratio's en uren, zodat u kunt zien hoe productief en efficiënt uw machines zijn in de afgelopen maand.

Met een klik op de knop weet u wat elke machine die maand heeft gedaan.

Wil u graag meer te weten komen over onze ConSite data rapport service ?
Klik hier voor meer info.

Heeft u nog geen Global e-Service account ? Vraag hier uw account aan.

Klik hier om in te loggen naar Global e-Service.