De visie van Luyckx

Visie

De visie van Luyckx

Luyckx wil altijd een stap voor blijven. We doen dat door flexibel en met een open blik in te spelen op elke opportuniteit. Het is onze ambitie om sterke familiewaarden te blijven combineren met zin voor technologische ontwikkeling, maatwerk, kwaliteit en service. Geen groei om de groei zelf, maar slim, dynamisch ondernemerschap met een hart voor onze medewerkers en afgestemd op loyale klantenrelaties; de succesformule in een snel evoluerende wereld

Luyckx is een kwaliteitslabel. Dat klanten tevreden zijn over de dienstverlening van Luyckx is geen toeval. Een open bedrijfscultuur met korte besluitvormingsprocessen, een duidelijke structuur en doordachte procedures zijn de basis voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

In die open familiale bedrijfscultuur kunnen onze medewerkers zich met respect voor elkaar ontplooien en het beste in zichzelf naar boven halen. Deze bijzondere mentaliteit binnen Luyckx vindt zijn oorsprong in een duurzaam beleid gefundeerd op ‘Corporate Social Responsibility’.

Luyckx wil meer zijn dan een succesvol bedrijf. Het moet ook een plaats zijn waar mensen zich goed voelen, waar er aandacht is voor maatschappelijke thema’s en waar het verkleinen van de eigen ecologische voetafdruk en een duurzame manier van denken een natuurlijke reflex zijn.

Om die manier van denken en handelen extra kracht bij te zetten, organiseert Luyckx trainingen in een eigen modern uitgerust opleidingscentrum voor zowel het eigen personeel als de machinisten en technici van klanten. Zo delen we onze kennis en creëren we een platform voor veilig en efficiënt werken.

Ontdek hier meer over onze trainingen.

Onder andere het VCA*, COP en ISO 9001 certificaat zijn een erkenning voor deze inspanningen.


Luyckx vacatures

Heb je een passie voor machines en wil je graag werken in een groeiend en dynamisch familiebedrijf?

Bekijk onze Jobs
x