OVERZICHT

MyMachine


Een revolutionair machinebeheerplatform.

In één oogopslag één overzicht van je machinepark, helder én overzichtelijk.

Verschillende machines beheren kan soms complex zijn. Ze staan dikwijls op verschillende werven, worden bij verschillende bedrijven gehuurd en zijn vaak een mix van leeftijden, modellen en merken.

Door die mix van data en het gebrek aan details is een “live” overzicht van de activiteiten van uw machines onmogelijk.

  • 100% Controle over uw vloot
    Uw eigen of gehuurde machines? Verschillende merken en/of types onder één dak? Met een simpele klik, bezorgt MyMachine u een gestructureerd en duidelijk overzicht. Het resulteert in een beter time management van uw projecten én meer grip op uw kosten.
  • Vermijd brandstof en operationele kosten
    Wanneer draaien uw machines precies stationair en wanneer presteren ze in feite werkelijk?Een klare kijk op uw machine-activiteit kan u heel wat onnodige brandstofkosten besparen. Maar denk ook aan kostenbesparingen als het aankomt op overbodig onderhoud. Met MyMachine maximaliseert u het rendement op uw investering.
  • Connecteer met uw machines
    Met onze slimme fleetmanagementoplossing maken we het ook mogelijk om routes te optimaliseren en op de hoogte te blijven van het actuele brandstofverbruik van uw vloot. Real time “Geolocation” is bovendien dé sleutel tot constante verbeteringen van uw processen: altijd, overal en voor al uw merken.


Wist u dat …?
Machines in feite gemiddeld 40% stationair draaien i.p.v. operationeel te zijn?
Het vreet aan uw garantie, u verspilt liters brandstof en het vermindert aanzienlijk de levensduur van uw machine.


Geïnteresseerd? Neem contact op via 03/660.18.40 of mymachine@luyckx.be.
mymachine.luyckx.be

x