Service & onderdelen

Service

Dienst na verkoop

Een optimale dienst na verkoop maakt de service van Luyckx compleet.

Of het nu gaat over reparatie, onderhoud, revisie of onderdelenverkoop, wij verzorgen onze klanten van A tot Z.

Onderhoud en herstellingen

Een dienst na verkoop waar u op kan rekenen. Over welke sector het ook gaat, klantenservice voor Luyckx betekent dat we onze klanten door en door kennen. Het stelt ons team in staat om heel flexibel en snel in te spelen op specifieke vragen.

Het Luyckx team gaat steeds tot het uiterste om de machines zo snel mogelijk terug operationeel te krijgen. Zo bouwen we duurzame klantenrelaties uit en betekent maatwerk bij Luyckx echt werk op maat van elke unieke klant.

Onderdelenmagazijn

Onderdelenmagazijn

Het uitgebreide onderdelenmagazijn wordt ondersteund door moderne informatietechnieken waardoor uw specifieke onderdeel razendsnel gevonden en geleverd word.

Luyckx weet dat snelheid voor zijn klanten belangrijk is.

Training

Training

Firma Luyckx beschikt over een training center dat is uitgerust met de meest moderne domoticasystemen en didactisch materiaal. Het leslokaal is uitgerust met een praktijk- en theoriegedeelte. Een ervaren trainer schoolt onze medewerkers op permanente basis bij. Daarnaast organiseren we cursussen waarbij het onze ambitie is om de machinisten en technici van onze klanten bij te scholen.

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit staat steeds voorop en daarom sluit Luyckx geen compromissen. Tevreden klanten blijven de sleutel om het succes van het bedrijf in de toekomst te garanderen. Onze medewerkers gaan er daarom steeds voluit voor om het eindresultaat aan het kleinste detail te laten voldoen.

Hoogtechnologisch machinepark

Hoogtechnologisch machinepark

Betrouwbare oplossingen, dat is waar onze klanten elke dag op kunnen rekenen. We beschikken daarvoor over een team van specialisten, dat ondersteund wordt door een uitgebreid, hoogtechnologisch machinepark.

Hitachi Global e-Service

Hitachi Global e-Service

Wij willen u graag helpen uw machinepark effectief te beheren. Daarom heeft Hitachi Global e-service ontwikkeld. Global e-service is een online-applicatie waarmee u van op afstand uw machinepark kan monitoren.

Luyckx 24/24u webshop

Bekijk beschikbaarheid en actuele prijzen van onderdelen, bestel online en volg uw bestelling op.

Onze Webshop
x