Luyckx

Reserveer onderstaande data alvast in je agenda!

Libramont - van 29/07 tot en met 01/08

De landbouw- bosbouw- en agrovoedingsbeurs van LIBRAMONT is de grootste openluchtbeurs ter wereld. Elk jaar verwelkomt ze bijna 220 000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken op een terrein van 300 000 m².

Het is een buitengewoon uitstalraam van de landelijke wereld waarvan de beurs vele facetten belicht: machinebouw, veeteelt, bossen, agrovoeding, tuinbouw, maar ook onderzoek, onderwijs en cultuur.

DEMO DAYS - van 03/09 tot en met 04/09

DEMO DAYS is een tweejaarlijks evenement waarbij alles draait rond werkende machines.

Doorlopend demo's en testen van graafmachines, trucks, kippers en breek- en zeefinstallaties.

DEMO DAYS richt zich specifiek op operatoren en machinisten, werplaatsverantwoordelijken, aankopers en technische directeurs.

MIDDLE EAST CRANE

كرين الشرق الأوسط لتجارة المعدات ذ.م.م

Middle East Crane Equipment Trading LLC is de tweede thuisbasis van Luyckx in het Midden-Oosten. Eigen kantoren, magazijnen en een werkplaats maken het mogelijk om klanten ook in deze regio maximaal te ondersteunen. Het bedrijf beschikt over alle nodige licenties om ter plaatse te werken voor baggermaatschappijen, de olie- en gasindustrie en voor bouwbedrijven gespecialiseerd in de aanleg van artificiële eilanden.

www.mecetrading.com


ULTIMATED

Ultimated is de joint venture van twee gevestigde waarden: 3D-consult als expert in landmeten en 3D-machinesturing en Luyckx als specialist in distributie en service van machines. Het is de eerste onestopshop die bedrijven in de (wegen)bouw en grondverzet een à-la-carte begeleiding biedt rond plaatsbepaling.

www.ultimated.be


Eco Applications

Om de CO2-uitstoot van uw machinepark te verminderen gaan we met onze Luyckx Eco Applications op zoek naar innovatieve oplossingen die u helpen uw machinepark te verduurzamen en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
Ontdek meer
Eco Applications Logo

Luyckx 24/24u webshop

Bekijk beschikbaarheid en actuele prijzen van onderdelen, bestel online en volg uw bestelling op.

Onze Webshop

Luyckx vacatures

Heb je een passie voor machines en wil je graag werken in een groeiend en dynamisch familiebedrijf?

Bekijk onze Jobs

Tweedehands machines

van verschillende merken

Ons Aanbod