NIEUWS

CLIENT SOLUTIONS

Wij denken met u mee. Of het nu gaat over een totaal servicepakket voor uw machine, een interessante terugkoopregeling voor Hitachi wielladers of een lange termijn huur van een machine uit onze Heavy Equipment Fleet: wij verzorgen onze klanten van A tot Z en bieden u een oplossing die bij u past.
Meer weten?
Lees meer over onze client solutions.


DE BEURS VAN LIBRAMONT

De landbouw- bosbouw- en agrovoedingsbeurs van LIBRAMONT is de grootste openluchtbeurs ter wereld.

Elk jaar verwelkomt ze bijna 220 000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken op een terrein van 300 000 m².
Libramont is een gezellige ontmoetingsplaats waar iedereen zijn gading vindt.

We verwelkomen u graag tijdens het weekend van 24 tem 27 juli 2020.


DEMO DAYS

DEMO DAYS is een evenement waarbij alles draait om werkende machines.
Met doorlopend demo's en testen van graafmachines, trucks, kippers en breek- en zeefinstallaties, zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Waar en wanneer?
5 & 6 september 2020
Nieuwe locatie: Industriezone Polaris - Péruwelz en Beloeil

Reserveer deze data alvast in je agenda.


LUYCKX

Sinds 1952 staat Luyckx bekend als specialist in de distributie en service van machines voor de burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling en landbouw.

Luyckx verdeelt enkel topmerken en is een belangrijke referentie in de sector van constructies voor speciale toepassingen.

Naast een performant en modern bedrijf is Luyckx ook een familiebedrijf in hart en nieren. Onze bedrijfswaarden en -normen geven we door over de generaties heen. Alles bij Luyckx start bij de passie voor het vak, het zoeken naar en vinden van betrouwbare oplossingen en het streven naar de grootst mogelijke klantentevredenheid.


MIDDLE EAST CRANE
كرين الشرق الأوسط لتجارة المعدات ذ.م.م

Middle East Crane Equipment Trading LLC is de tweede thuisbasis van Luyckx in het Midden-Oosten. Eigen kantoren, magazijnen en een werkplaats maken het mogelijk om klanten ook in deze regio maximaal te ondersteunen.

Het bedrijf beschikt over alle nodige licenties om ter plaatse te werken voor baggermaatschappijen, de olie- en gasindustrie en voor bouwbedrijven gespecialiseerd in de aanleg van artificiële eilanden.

Middle East Crane heeft zijn maatschappelijke zetel in Abu Dhabi en opereert vanuit Dubai.

Middle East Crane is de officiële dealer voor Hitachi en Hitachi-Sumitomo in de Verenigde Arabische Emiraten.

www.mecetrading.com


ULTIMATED

Ultimated is de joint venture van twee gevestigde waarden: 3D-consult als expert in landmeten en 3D-machinesturing en Luyckx als specialist in distributie en service van machines.

Ultimated is de eerste onestopshop die bedrijven in de (wegen)bouw en grondverzet een à-la-carte begeleiding biedt rond plaatsbepaling.
Klanten kunnen bij Ultimated terecht voor advies, huur, aankoop en installatie van 2D- en 3D-machinesturing en landmeetkundige apparaten.
Ook de omzetting van plannen en volumemetingen met drones is opgenomen in het aanbod .

Ultimated ondersteunt bedrijven bij het inzetten van geavanceerde technieken – inclusief opleidingen – zodat ze deze optimaal kunnen inzetten en er ook echt de vruchten van plukken.

www.ultimated.be


Luyckx vacatures

Heb je een passie voor machines en wil je graag werken in een groeiend en dynamisch familiebedrijf?

Bekijk onze Jobs

Luyckx Training

Firma Luyckx beschikt over een training center dat is uitgerust met de meest moderne domoticasystemen en didactisch materiaal. Het leslokaal is uitgerust met een praktijk- en theoriegedeelte.

BEKIJK ONZE TRAININGEN