Wij zijn luyckx

Wij Zijn Luyckx

Missie

Wanneer het verdelen van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare machines gekoppeld wordt aan een onnavolgbare service en ondersteuning, kom je altijd bij Luyckx terecht. We zijn een innovatieve partner die luistert, problemen analyseert en niet opgeeft tot de oplossing gevonden is die beantwoordt aan de exacte noden van de klant. Het resulteert steeds opnieuw in solide lange-termijnrelaties, waarbij klanten zich zorgeloos kunnen focussen op hun core business.

Sinds 1952 staat Luyckx bekend als specialist in de distributie en service van machines voor de burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling en landbouw. Luyckx verdeelt enkel topmerken en is een belangrijke referentie in de sector van constructies voor speciale toepassingen.

Bekijk hieronder de bedrijfsfilm van Luyckx.

WAARDEN


Karakter

Luyckx is een familiebedrijf waar echte en pure mensen werken, elk met hun eigen karakter maar altijd met respect voor elkaar. Het zijn één voor één unieke persoonlijkheden met pit. Kortom, medewerkers waar je op kan bouwen.

Bezieling

Gedreven door passie voor het vak werken we elke dag aan vernieuwende oplossingen. We gaan voor onze klanten tot het uiterste en op die momenten waarop het er echt op aan komt, gaan we net een stapje verder.

Daadkracht

Bij Luyckx maken we waar wat we beloven. We zijn pragmatisch in ons handelen en no-nonsense in onze stijl. Het vertaalt zich in een doordachte voorbereiding en een daadkrachtige uitvoering in de praktijk. Een aanpak die resulteert in een duurzame samenwerking met onze klanten.


Naast een performant en modern bedrijf is Luyckx ook een familiebedrijf in hart en nieren. Onze bedrijfswaarden en -normen geven we door over de generaties heen. Waar maken wij het verschil? Alles bij Luyckx start bij de passie voor het vak, het zoeken naar en vinden van betrouwbare oplossingen en het streven naar de grootst mogelijke klantentevredenheid. Of heel eenvoudig: wij zijn denkers en doeners, teamplayers die voor elkaar en voor onze klanten door het vuur gaan, al meer dan 70 jaar.

Dat typeert de medewerkers bij Luyckx, dat is onze basis, dat zijn wij.

AROUND THE WORLD, AROUND THE CLOCK, ALWAYS LUYCKX

Het kloppend hart van Luyckx bevindt zich in Brecht in de provincie Antwerpen. We beschikken er over een bedrijfsterrein van 57.000 m². Van daaruit zijn we actief in België en Luxemburg. Ons filiaal in Izegem in West-Vlaanderen en onze vertrekpunten vanuit Wallonië dragen bij tot een snelle en zeer efficiënte nationale dienstverlening.


Luyckx werkt echter over de grenzen heen en volgt zijn klanten naar alle uithoeken van de wereld. Zo richtte Luyckx een tweede thuisbasis op in het Midden-Oosten. Middle East Crane Equipment Trading LLC heeft zijn maatschappelijke zetel in Abu Dhabi en opereert vanuit Dubai. Eigen kantoren, magazijnen en een werkplaats maken het mogelijk om klanten ook in deze regio maximaal te ondersteunen. Het bedrijf beschikt er bovendien over alle nodige licenties om ter plaatse te werken voor bouwondernemingen, de olie- en gasindustrie en voor bouwbedrijven gespecialiseerd in de aanleg van artificiële eilanden.


Middle East Crane Equipment Trading LLC is een echt succesverhaal. Dat vloeit rechtstreeks voort uit de jarenlange ervaring en kennis van het moederbedrijf in België. Het bedrijf werkt volgens dezelfde hoge normen en aandacht voor klantenservice.


Ons professioneel en goed opgeleid serviceteam combineert expertise en kennis van machines met de laatste technologische ontwikkelingen. Zo bewijzen de machines van Luyckx op gerenommeerde internationale werven elke dag hun degelijkheid en betrouwbaarheid.


Around the world, around the clock, always Luyckx.

Luyckx vacatures

Heb je een passie voor machines en wil je graag werken in een groeiend en dynamisch familiebedrijf?

Bekijk onze Jobs
x