Luyckx Nieuws

Survey ZX-7 modellen

24.10.2022

Survey ZX-7 modellen

Afgelopen maand kregen we het verzoek van Hitachi Construction Machinery om samen met een delegatie uit Japan een aantal ZX-7 machines te bezoeken. Ze wilden namelijk te weten komen wat onze klanten, de gebruikers, van de ZX-7 machines vinden. We gingen daarom op bezoek bij Denys, Grobelco, Roebben Jan BVBA en Van Loo-Peeters. De bevindingen van de machinisten werden door de vertegenwoordigers van de constructeur genoteerd en voor analyse meegenomen naar Japan.

Tijdens ons bezoek werden de ZX250-7, de ZX210-7 en de ZX300-7 onder de loep genomen. De machinisten die aan de survey (onderzoek) deelnamen, waren zeer enthousiast over deze machines. Vooral de bediening en soepele, krachtige werking van de machines werden geprezen.

De Japanse delegatie keerde tevreden huiswaarts, maar niet alvorens zij een heerlijke portie Belgische pralines hadden ingeslagen.

We zijn weer heel wat wijzer geworden en willen daarom Denys, Grobelco, Roebben Jan BVBA en Van Loo-Peeters bedanken voor hun tijd en deelname aan deze survey.

x