Luyckx Nieuws

Nieuwe reeks KENNIS e-Power kranen: nu verkrijgbaar

11.04.2019

Nieuwe reeks KENNIS e-Power kranen: nu verkrijgbaar


De nieuwe reeks KENNIS e-Power kranen komen tegemoet aan de toegenomen vraag van klanten naar elektrisch bediende voertuigen en de voortdurend strengere milieueisen ten aanzien van dieselemissies en bijkomende geluidsoverlast bij het laden en lossen. De verrijdbare KENNIS e-Power kranen zijn voorzien van een intelligent elektronisch besturingssysteem dat de elektrische voeding optimaliseert en de accu's oplaadt wanneer het voertuig in beweging is.

Dankzij dit systeem kan de kraan worden bediend terwijl de motor van de truck is uitgeschakeld.

Ten opzichte van een conventionele dieselmotor biedt deze elektrische aandrijving aanzienlijke voordelen zoals effici├źnter energieverbruik en minder invloed op het milieu: dus geen emissie van uitlaatgassen en een laag geluidsniveau voor een optimale ecologisch footprint. Ook is de werkomgeving voor de kraanoperator veel comfortabeler door het lagere geluidsniveau en ontbreken van uitlaatgassen van een dieselmotor.

KENNIS elektrisch bestuurde verrijdbare kranen zijn ideaal voor het laden en lossen in de nacht of werkzaamheden in de bebouwde kom. De KENNIS e-Power levert een positieve bijdrage aan de voortdurende uitdaging te voldoen aan de milieueisen.