Luyckx Nieuws

Nieuwe joint venture tussen 3D-Consult en Luyckx focust op 3D-machinesturing

27.06.2018

Nieuwe joint venture tussen 3D-Consult en Luyckx focust op 3D-machinesturing


Op 26 juni richtten 3D-Consult en Luyckx de joint venture Ultimated op. De nieuwe vennootschap bundelt de
krachten van twee gevestigde waarden: 3D-consult als expert in landmeten en 3D-machinesturing; Luyckx als specialist in distributie en service van machines en Topcon Diamond Dealer.


BUNDELING VAN AANBOD EN SERVICE

We werkten al meermaals succesvol samen met Bram van Campenhout en Wim Cools, eigenaars van 3D-Consult met veel praktijkervaring in machinesturing en landmeetkunde. Hun kennis vult ons aanbod perfect aan.
Dé reden om onze krachten te bundelen en onze klanten een meerwaarde te bieden


DE EERSTE ONE-STOPSHOP

Ultimated is de eerste onestopshop die bedrijven in de (wegen)bouw en grondverzet een à-la-carte begeleiding biedt rond plaatsbepaling. Klanten kunnen bij Ultimated terecht voor advies, huur, aankoop en installatie van 2D- en 3D-machinesturing en landmeetkundige apparaten. Ook de omzetting van plannen en volumemetingen met drones is opgenomen in het aanbod . We ondersteunen bedrijven bij het inzetten van geavanceerde technieken – inclusief opleidingen – zodat ze deze optimaal kunnen inzetten en er ook echt de vruchten van plukken.


VEILIG, NAUWKEURIG EN KOSTENBESPAREND

Bedrijven die grond verzetten, baggeren of infrastructuurwerkzaamheden uitvoeren, doen nog vaak een beroep op ‘traditionele’ methodes om hun graafmachines te sturen. Dat kan anders en beter. Sam van Campenhout, die de regie zal voeren van Ultimated: “Met machinesturing hoef je afmetingen en niveaus niet meer manueel uit te zetten. Zo bespaar je tijd en geld. En garandeer je een grotere precisie en veiligheid.”


LAGE DREMPEL VOOR GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

3D-machinesturing is de toekomst van de sector. Het versnelt en vergemakkelijkt het werk van de machinist, vermindert het aantal verplaatsingen en graafbewegingen, en vergroot het rendement van machines. Onderaannemers die de moderne technieken nog niet aanbieden, worden steeds vaker geweerd voor opdrachten. Ook dan biedt Ultimated soelaas. Want hun service maakt de technologie van morgen vandáág beschikbaar voor alle bedrijven. Dankzij de huurformules zelfs zonder grote investeringen.


MEER INFORMATIE

Meer weten over Ultimated? Contacteer Sam van Campenhout: 0478/25.67.29 of sam@ultimated.be


Ultimated nv
Abdijlaan 33
2960 Brecht
T: +32 (3) 660 19 99
E: info@ultimated.be
www.ultimated.be