Luyckx Nieuws

NEW HOLLAND  herziet en breidt PLM™-productportefeuille uit

08.01.2018

NEW HOLLAND herziet en breidt PLM™-productportefeuille uit


New Holland introduceert nieuwe functionaliteiten aan haar Precision Land Management (PLM™)-productportfefeuille en vergroot daarmee de mogelijkheden voor klanten om technologie en connectiviteit te gebruiken om hun operationele efficiëntie en rentabiliteit te verhogen. Met open, verbonden, intelligente en ondersteunde oplossingen kunnen klanten vooruitlopen op de veranderingen en uitdagingen van morgen, en toch altijd volledig in het bezit blijven van hun eigen gegevens.

De nieuwe ontwikkelingen brengen de technologie van New Holland voor precisielandbouw nog een stap dichterbij het volledig verbonden en intelligente ecosysteem van Farming 4.0 en een toekomst van autonome werking, waarin we met de NHDrive-technologie al een kijkje hebben mogen nemen, en die zal worden tentoongesteld op de T8-tractor op Agritechnica 2017. “Bij New Holland gebruiken we eenvoudig overdraagbare technologie in onze hele familie tractormodellen,” aldus Dan Halliday, Head of PLM Product Marketing bij New Holland. “We zijn momenteel bezig met testen met klanten om beter inzicht te krijgen in hoe autonomie onze landbouwklanten over de hele wereld kan helpen, en we zullen een sterke relatie met hen opbouwen om te ontdekken hoe deze technologie het best gebruikt kan worden en hoe ze van invloed is op de traditionele landbouw.”


PLM Solutions-app

Precisielandbouw ontwikkelt zich in rap tempo en met zoveel gebruikers en snel ontwikkelende functies is het een uitdaging om de beste oplossing voor de verschillende producenten te vinden. Met de nieuwe gebruiksvriendelijke PLM Solutions-app kunnen gebruikers eenvoudig door het ruime assortiment PLM-producten en -oplossingen van New Holland navigeren om de beste voor hun eigen onderneming te vinden. De PLM Solutions-app is verkrijgbaar voor iOS- en Android-besturingssystemen, in smartphone- en tabletversies, met een keuze uit drie navigatiepaden (Wholegood, Crop Cycle of PLM Product Catalog) om te helpen PLM-oplossingen te vinden gebaseerd op het kennisniveau of de benodigde informatie van de klant. Naarmate de PLM-oplossingen van New Holland zich verder ontwikkelen en het aanbod groeit, wordt de PLM Solutions-app bijgewerkt met wijzigingen en toevoegingen. Bij Agritechnica worden Engelse en Duitse versies gelanceerd, die verkrijgbaar zullen zijn in de app stores. In 2018 zal de app wereldwijd worden verspreid en uitgebreid.


Nieuwe functionaliteit toegevoegd aan ISOBUS-productregeling

De met ISOBUS compatibele werktuigen en Intelliview IV elimineren de noodzaak voor meerdere monitors en GPS-signalen bij gebruik van gemengde vloten. New Holland blijft de compatibiliteit met ISOBUS verder uitbreiden met toevoegingen aan het PLM Product Control-assortiment. Dit biedt meer flexibiliteit in het gebruik van werktuigen van verschillende merken en stelt klanten zelfs in staat hun huidige werktuigen te updaten, waaronder bepaalde zaaimachines, plantmachines, giertanks en mestspreiders om ze compatibel te maken met ISOBUS. Een aantal van de belangrijkste verbeteringen zijn een grotere korreligheid en meer controle tijdens werkzaamheden met minder monitoren in de cabine en één bron van landbouwkundige gegevens.


Nieuwe ISOBUS-capaciteit voor T6- en T7-tractoren

De monitoren en bedieningen in de cabine van de T6- en T7-serie tractoren zijn nog verder vereenvoudigd met hulpbedieningen met grotere capaciteiten. ISOBUS AUX-N (“nieuwe” hulp)bediening wordt nu aangeboden in de IntelliView IV-monitor. Met de AUX-N-functionaliteit kunnen bedieningselementen in de cabine worden geprogrammeerd voor de bediening van AUX-N-werktuigfuncties zonder dat extra bedrading of aanvullende bedieningen hoeven te worden aangebracht, zoals joysticks, schakelaarkasten en pedalen. Zo blijft de cabine schoner en veiliger, en wordt de gebruikerservaring eenvoudiger.


Shape Files worden nu met Intelliview IV-display geconverteerd naar ISO-XML, waardoor desktopgegevens niet meer hoeven te worden geconverteerd

Verbeteringen in ISOBUS bieden de Intelliview IV de extra mogelijkheid om Shape Files te importeren en deze om te zetten in ISO-XML-formaat. De ISOBUS Task Controller in de Intelliview IV-monitor kan deze generieke bestanden nu gebruiken voor de automatische snelheids- en sectieregeling van ISOBUS-toepassingen. Deze functie, samen met de open strategie van New Holland, vereenvoudigt het laden en gebruik van voorschriften van agronomen en verkleint het risico op menselijke fouten tijdens de overdracht en conversie van gegevens.


PLM Connect verzorgt gegevensstromen met AEMP 1.2 API

PLM Connect kan nu gegevens exporteren die voldoen aan de AEMP 1.2 (Association of Equipment Management Professionals 1.2)-standaard. Met deze functie kunnen de gegevens van een geautomatiseerde XML-machine vanaf de PLM Connect-cloud naar iedere compatibele Enterprise Resource Planning-software (ERP) worden overgedragen, om het wagenparkbeheer te stroomlijnen en de operationele efficiëntie te verhogen. Met gebruik van API- en ERP-software kunnen klanten de machineprestaties analyseren en tendensen en afwijkingen identificeren.


New Trimble-aftermarketproducten: XCN-1050™ en NAV-900-geleidingssysteem

XCN-1050™ is een high-definition display met multitouchbediening. Het gebruiksvriendelijke interface werkt met het Android™-besturingssysteem, voor een multitouchbediening. Het touchscreen van 25,6 cm met een slank profiel en dunne rand is goed leesbaar en neemt toch minder cabineruimte in beslag. De XCN-1050 is compatibel met vele verschillende machines die het AutoPilot-geleidingssysteem gebruiken en zit naast zijn grotere broer, de XCN-2050 van 30,8 cm. Een vereenvoudigde indeling met minder componenten voor een eenvoudigere installatie en een nettere bestuurderscabine.

Het NAV-900-geleidingssysteem heeft een ingebouwde antenne, ontvanger en navigatiesysteem met optionele RTK-radio. Het kan worden gecombineerd met de XCN-1050™ voor automatische geleiding en toepassingen voor precisielandbouw. Het is compatibel met correctiesignalen van EGNOS, WAAS, RangePoint RTX en CenterPoint RTX, en bovendien met RTK en NTRIP met, respectievelijk, radio- of modemhardware. Nav-900 gebruikt de GPS-, GLONASS-, Galileo-, Beidou- en QZSS-satellieten.

™ / WiFi voor een betere connectiviteit.