Luyckx Nieuws

Maak kennis met het aanbod van Luyckx op Matexpo van 8 tot 12 september!

31.08.2021

Maak kennis met het aanbod van Luyckx op Matexpo van 8 tot 12 september!

Deze 39ste editie legt Luyckx de focus op de nieuwe productgroep Luyckx Eco Applications. Een gamma innovatieve oplossingen staat voor u klaar om alternatieven te bieden voor fossiele brandstoffen.

De Kubota KX19-4 wordt aangedreven door LPG. De batterij-aangedreven Kubota KC 70-4e, de Hitachi ZE85US-6, de power tree, de Hitachi ZX250 electric climate control en de New Holland T6.180 electro command op CNG verbreden het aanbod met een waaier aan beschikbare technologieën om de CO2-emissie te reduceren.

In de spotlights staan de dual fuel New Holland T5.140AC en Hitachi ZX350LC-7. Met deze technologie zet Luyckx samen met CMB.TECH in op een graduele vergroening waarbij de machine werkt op basis van een tweeledige injectie, m.n. diesel en waterstof. Mis deze wereldprimeur niet en laat u informeren door ons team van specialisten ter zake!

Luyckx laat u naast de Eco Applications ook kennis maken met haar gamma binnen de sector goederenbehandeling.

De VOLVO FH 8x4 is voorzien van een EFFER 955 met CROSSTAB® steunpoten. De basiskraan schuift 8 keer hydraulisch uit en de fly-jib 6 keer. De kraan is eveneens voorzien van een hydraulische lier met een maximumcapaciteit van 1800 kg. De kraan heeft een hydraulisch bereik van 38 m hoog en 33,5 m ver. De hefcapaciteit van de kraan bedraagt op deze afstand nog maar liefst 720 kg. Door de gepatenteerde CROSSTAB® steunpoten vooraan is deze combinatie nagenoeg 360° rondom stabiel.

Ook de nieuwe IVECO X-WAY waarop een Hyva Titan T20-53-S containersysteem is gemonteerd, kan u bewonderen op onze stand. Om de variatie van de verschillende containerlengtes op te vangen is deze voorzien van een hydraulisch uitschuifbare bumper.

Verder wordt de KENNIS 16-R/71-3 verrijdbare kraan met bijhorende JKB ECO stenenklem getoond. Deze kraan heeft een hydraulisch bereik van 7,1 m en een hefcapaciteit van 2100 kg. De KENNIS kraan is door zijn eenvoudig gebruiksgemak nog steeds de referentie voor de manipulatie van alle bouw gerelateerde producten.

Op het domein van de verdichting kan je ook weer het volledige Ammann gamma bekijken.Stampers, trilplaten, sleuvenwalsen, zitwalsen en kofferwalsen zijn allemaal aanwezig.
Alle machines voldoen aan de STAGE V emissienorm.

Innovatie staat bij Luyckx voorop, dit jaar lanceren we de laatste nieuwkomer in ons gamma Luyckx Special Applications, de ZX130 Swamp excavator, een 13 tons graafmachine die kan baggeren in zeer moerassig terrein zoals grachten en vijvers en dit door de extreem lage bodemdruk.

Luyckx blijft uw partner in het aanbieden van een totaaloplossing!

Met een doorgedreven technische kennis van de machines in ons gamma kunnen wij u bijstaan in uw keuze van aanbouwdelen. Als merkonafhankelijke partner loodsen wij u graag door de uitgebreide mogelijkheden en bieden zo een meerwaarde voor uw grondverzetmachine. Luyckx, uw partner in aanbouwdelen.

In datzelfde kader van totaaloplossingen lanceert Luyckx op Matexpo een revolutionair machinebeheerplatform. In één oogopslag, een volledig en helder overzicht van uw ganse machinepark.

Interesse in ons aanbod van machines, onze after sales, onze innovatieve oplossingen of een boeiende job bij Luyckx? Ons team specialisten kijkt er naar uit om u te woord te staan!

x