Luyckx Nieuws

LUYCKX op Matexpo - 6  tem 10 September

08.08.2017

LUYCKX op Matexpo - 6 tem 10 September

Ook tijdens deze editie van MATEXPO zal LUYCKX op haar stand van ruim 1.600 m² een aantal nieuwigheden tonen. We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op onze stand A12.


Met de nieuwe compacte wiellader R082, combineert KUBOTA een grote hefcapaciteit met een uitzonderlijke wendbaarheid.

Als primeur is er de binnendraaiende U36-4. Deze minigraver heeft een bedrijfsgewicht van ongeveer 3,5 ton, een ruime cabine en een grote stabiliteit.

De KX027-4 en KX042-4, beide conventionele modellen van respectievelijk 2,7 en 4,2 ton, kunnen naast de standaard hamerleidingen ook geleverd worden met draaikopleidingen.

Eveneens nieuw in het KUBOTA gamma is de compacte verreiker KTH4815 met een hefvermogen van 1.400 kg op 4,8 m.

Het complete gamma graafmachines en wielladers van HITACHI zijn allemaal van de Tier4-final generatie.

De succesvolle binnendraaiers Zaxis135US-6 (14,5 t) en Zaxis225US-6A (27 t) zullen te zien zijn naast de imposante 50-tonner Zaxis490LCH-6. De Zaxis350LC-6 met Super Long Front van 20 m in een "heavy duty" uitvoering vervolledigt de rij.

De compacte graafmachine op banden Zaxis145W-6 (15 t) wordt geflankeerd door de Zaxis170W-6 (17,5 t).

Uit het gamma wielladers zullen de ZW180-6 (15 t) en ZW310-6 (25 t) te zien zijn.

Als primeur tonen we u graag de nieuwe ZH210LC-6, een 23 tons "hybride" graafmachine.

Van AMMANN, onze Zwitserse fabrikant van verdichtingsmachines, zullen we naast tanden-, koffer-en sleuvenwals, de nieuwe voorwaartsslepende trilplaten voorstellen.

Het "APF" gamma heeft een onderhoudsvrije excenter, transportwielen en een uiterst slijtvaste bodemplaat.

Daarnaast willen we u graag de 2 nieuwe trilstampers voorstellen. De ATR68 en ATR60 beiden met een vibratie-arme handgreep zullen zeker uw aandacht trekken.


Naast wegenbouw en grondverzetmachines, presenteert de firma Luyckx ook een aantal nieuwigheden met betrekking tot de goederenbehandeling.

Zo is er de Mercedes Arocs 4-assige trekker met opgebouwde EFFER 955-8S laadkraan voor de manipulatie van zeer zware lasten. Deze vrachtwagen beschikt zowel over een koppelschotel als over twistlocks, zodat deze ook een lading kan vervoeren op een afneembaar plateau.

KENNIS heeft in samenwerking met trailerbouwer KWB een volledig nieuwe verrijdbare kraan en trailer ontwikkeld. De Light Weight Heavy Duty verrijdbare kraan is een unieke "lichtgewicht combinatie" en een echte primeur voor België. Per transport kan er aanzienlijk meer gewicht vervoerd worden waardoor het rendement van elke rit een stuk hoger ligt en er minder transportbewegingen nodig zijn.


Om de samenwerking met onze klanten verder te optimaliseren stelt ons team u graag een aantal online diensten voor waaronder :

  • de Luyckx Online Webshop
  • Global e-service
    • Owner's Site
    • ConSite

Voor meer info over onze online service lees hier meer.