Luyckx Nieuws

Hitachi lanceert grootste model in Zaxis-7 serie: ZX220W-7

23.03.2022

Hitachi lanceert grootste model in Zaxis-7 serie: ZX220W-7

De ZX220W-7 mobiele graafmachine is aantrekkelijk voor zowel eigenaren als machinisten, dankzij een uitgebreide reeks functies. De machine is ontworpen om winstgevendheid, comfort, veiligheid en inzetbaarheid te helpen beheren.


Verbeter uw winstgevendheid

Dankzij het indrukwekkende brandstofverbruik van deze machine zal de winstgevendheid van eigenaren toenemen. Het unieke en toonaangevende hydraulische HIOS III-systeem bereikt een hogere productiviteit met een lager brandstofverbruik dan voorgaande modellen, wat helpt om de bedrijfskosten te verlagen. Ook kunnen de machinisten de brandstofefficiëntie en -kosten controleren met de gloednieuwe ECO-meter.

De Zaxis-7 mobiele graafmachine is enorm veelzijdig, waardoor het mogelijk is om aan een grotere verscheidenheid van projecten te werken. Afhankelijk van de toepassing kan hij gebruikt worden met een breed scala aan Hitachi-aanbouwdelen, zoals kantelrotators en -bakken, breekhamers en sorteergrijpers.

Het nieuwe model kan ook nauwkeurig worden afgestemd op de voorkeur van de machinist en de eisen van het werkterrein - voor een optimale productiviteit en een lager brandstofverbruik.


Voel het verschil

De vernieuwde cabine van de Zaxis-7 is de perfecte werkomgeving voor machinisten. Hij is ultragroot en biedt ultiem comfort en kwaliteit, met lage geluidsniveaus en minder trillingen dan de vorige generatie.


Verhoogde veiligheid

Het zicht vanuit de cabine wordt verbeterd door een uitzonderlijk vogelperspectief van 270 graden met het Aerial Angle-camerasysteem. De machinist kan kiezen uit zes beeldopties op de monitor om de directe omgeving te bekijken. Hun zicht door de voorruit van de cabine is ook verbeterd door de slanke stuurkolom (met bredere verstelhoek) en het kleinere stuurwiel.


Minimaliseer stilstand

Net als alle nieuwe Zaxis-7 graafmachines op wielen, is de ZX220W-7 gebouwd om lang mee te gaan. Grondige tests in speciale faciliteiten in Japan garanderen betrouwbare prestaties en een hoge inzetbaarheid.

Duurzaamheid en kwaliteit zijn terug te vinden in elk detail, zoals: de eendelige onderwagen die profiteert van een grotere oscillatie; verbeterde hydrauliek van de stempelpoten; en spatborden die de bovenstructuur beschermen tegen vuil. Voor een groter hefvermogen en uitzonderlijke stabiliteit kunnen klanten kiezen uit een reeks contragewichten, en tussen standaard 2.550 mm of brede 2.750 mm assen voor de ZX220W-7. Stilstand wordt voorkomen door het duurzame nabehandelingssysteem, en geminimaliseerd door de prioriteit die wordt gegeven aan eenvoudig onderhoud en reiniging.


Vlootbeheer

Met de Hitachi-systemen voor bewaking op afstand hebben eigenaren het gevoel dat ze hun machinepark en de werklast volledig onder controle hebben, dankzij de toegang tot essentiële gegevens via Owner's Site en ConSite. Beide systemen verzenden dagelijks operationele gegevens van de graafmachine via GPRS of satelliet naar Global e-Service. ConSite vat de informatie samen in een maandelijkse e-mail, en de ConSite Pocket-app toont real-time waarschuwingen voor mogelijke problemen. Voor extra gebruiksgemak kunnen dealers op afstand software-updates van de machine uitvoeren met behulp van ConSite Air. Met deze functie kunnen Zaxis-7 graafmachines ook overal ter wereld worden bewaakt met het diagnoseprogramma van Hitachi (MPDr. Remote Access), waardoor een maximale uptime wordt gegarandeerd.

Bovendien bewaakt een unieke innovatie continu de kwaliteit van de motor- en hydraulische olie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Via twee oliesensoren worden dagelijks gegevens doorgestuurd naar Global e-Service. Deze detecteren of de oliekwaliteit is verslechterd, door vervuiling of een lage viscositeit. Het vermindert onderhoud en ongeplande stilstand en geeft eigenaars gemoedsrust dankzij gepland onderhoud en een hogere doorverkoopwaarde.


Bekijk hier de lancering om meer te weten te komen over de nieuwe functies.

x