Luyckx Nieuws

HITACHI kijkt naar de toekomst op de Bauma

05.03.2019

HITACHI kijkt naar de toekomst op de Bauma


Hitachi Construction Machinery (Europe) NV is een van de toonaangevende fabrikanten die op de Bauma 2019 aanwezig zullen zijn en zal van 8 tot 14 april ruim 30 machines tentoonstellen.
Het bedrijf zal een breed scala aan producten en diensten presenteren op stand nummer FN/718, waaronder verschillende nieuwe Zaxis-6 minigraafmachines en compacte wielladers, de ZX210X-6 ICT hydraulische graafmachine en nieuwe machines voor speciale toepassingen.

Op een oppervlak van 6.495 maat HCME een brede selectie van de nieuwste Zaxis-6 mini- en compacte graafmachines zien, van de ZX17U-6 tot en met de ZX85USB-6, naast de ZW75-6 en ZW95-6 compacte wielladers, die zijn vernieuwd om te voldoen aan de emissienormen van Fase V.

Ook zal de eerste Hitachi ICT hydraulische graafmachine met machinebesturing in Europa, de ZX210X-6, zijn opwachting maken. Deze onlangs door HCME onthulde machine combineert ongeëvenaarde nauwkeurigheid met gemakkelijke bediening, zodat projecten tot 50% sneller kunnen worden voltooid dan met een standaard graafmachine.


VERDER REIKEN, DIEPER GRAVEN

Andere machines uit de Hitachi-selectie zijn de nieuwe ZX210LC-6 graafmachine met extra lang hulpstuk, de ZX135US-6 met telescopische arm en de ZX135US-6 met schuivende arm. Deze behoren tot de kleinste machines voor speciale toepassingen van Hitachi, die speciaal in de fabriek zijn aangepast om ze geschikt te maken voor specifieke toepassingen, zoals het afwerken van hellingen en diep graafwerk.

Bezoekers aan de beurs kunnen laten zien hoe handig ze zijn met de dumptrucksimulator en krijgen een virtueel overzicht van verschillende Hitachi-machines. Van tevoren kunnen ze een speciale Bauma-app downloaden voor een optimale ervaring op de stand van Hitachi.

“Ons team heeft hard gewerkt om bezoekers dit jaar op onze stand op de Bauma een fascinerende en leuke ervaring te bieden”, aldus Makoto Yamazawa, president van HCME. “Met ons brede aanbod aan grondverzetmachines hopen we iedereen iets interessants te bieden.”

De Bauma is een beroemde internationale vakbeurs voor grondverzetmachines, bouwmateriaal en mijnbouwmachines, bouwvoertuigen en materieel die elke drie jaar wordt georganiseerd in de Messe München. De laatste keer dat het evenement werd gehouden, in 2016, kwamen daar in totaal 3.425 standhouders afkomstig uit 58 landen (1.272 uit Duitsland en 2.153 uit andere landen) op af, die de 605.000 vierkante meter aan beursruimte geheel vulden. Meer dan 583.000 mensen uit 219 landen bezochten de beurs en vestigden daarmee een nieuw record.