OVERZICHT

Hitachi Global e-Service

Wij willen u graag helpen uw machinepark effectief te beheren. Daarom heeft Hitachi Global e-service ontwikkeld. Global e-service is een online-applicatie waarmee u van op afstand uw machinepark kan monitoren.

Global e-service bestaat uit 2 systemen: Owner’s Site en ConSite. Beide systemen geven u een waardevol inzicht in de werking van uw machinepark.

Het monitoren, vergelijken en analyseren van de door Global e-Service geleverde gegevens, helpt u om de productiviteit te verhogen, efficiëntie te vergroten, de beschikbaarheid te maximaliseren en uw lopende kosten te verminderen.

Op zich wijst het gebruik van e-Service zichzelf uit. Maar toch zijn er een heel aantal zaken die een korte toelichting vereisen. Wij hebben een opleiding voorzien waarin we u graag wegwijs maken in het systeem.
Interesse om deze opleiding te volgen? Klik hier.

Owner's Site

Via Owner's Site kunt u van op afstand alles te weten komen over uw Hitachi machinepark. Deze online beheertool is gebruiksvriendelijk en bezorgt u uitgebreide en gedetailleerde informatie over uw graafmachines en wielladers. U kunt uw lopende kosten beheren door de verbruikscijfers te analyseren. Verbeterde prestaties, verbeterde productiviteit, effectief onderhoudsmanagement en minimale downtime zijn de voordelen die Owner’s Site u kan bieden. De gegevens worden in een flexibele layout weergegeven zodat u per jobsite machinegroepen kunt maken of relevante informatie kunt selecteren, afhankelijk van uw eisen. Aangezien elk project anders is, kunt u het dashboard aanpassen om de gegevens snel en makkelijk te raadplegen.

Wilt u graag meer te weten komen over Owner's Site As every project is different, you can customise the Owner's Site dashboard to view data quickly and easily klik hier.

ConSite

Onze ConSite data rapport service stuurt u maandelijks een e-mail met de beschikbare informatie van uw Hitachi machines. Het bevat een gedetailleerde analyse van operationele data, ratio's en uren, zodat u kunt zien hoe productief en efficiënt uw machines zijn in de afgelopen maand.

Met een klik op de knop weet u wat elke machine die maand heeft gedaan.

Wil u graag meer te weten komen over onze ConSite data rapport service ?
Klik hier voor meer info.

Heeft u nog geen Global e-Service account ? Vraag hier uw account aan.

Klik hier om in te loggen naar Global e-Service.