Luyckx Nieuws

Luyckx & MachineMax, a match made in construction heaven

17.01.2022

Luyckx & MachineMax, a match made in construction heaven

Luyckx is een familiebedrijf dat actief is in België, Luxemburg en de Verenigde Arabische Emiraten. Sinds 1952 staat Luyckx bekend als specialist in de distributie en het onderhoud van machines voor de burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling en landbouwtoepassingen.

Met een veelheid aan merken en verschillende telematicaplatformen toegeschreven aan deze merken, identificeerde Luyckx een behoefte bij hun klanten om een geconsolideerd overzicht van hun machinepark te bieden, zodat ze de efficiëntie van hun machines konden verbeteren.

Dat is waar MachineMax in beeld kwam. Het bekroonde platform van MachineMax voor machineparkbeheer en universele telematicasensoren voor off-highway machineparken, bieden klanten belangrijke meetgegevens vertaald naar een platform voor voor meerdere merken met een verbazingwekkende gebruikerservaring.

Luyckx en MachineMax zijn trots om aan te kondigen dat ze hun krachten hebben gebundeld. Met het machinemanagementplatform onder de naam 'MyMachine', zullen zij klanten helpen om meer overzicht, productiviteit en duurzaamheid te bereiken. De meetpunten die de grootste initiële impact hebben: gebruik, stationair draaien, locatie en bedrijfsuren.

Dit betekent dat Luyckx universele telematicasensoren zal installeren en het platform MyMachine zal aanbieden aan hun klanten.

Chantal Luyckx, mede-eigenaar van Luyckx: "Dezelfde vooruitdenkende houding en de verregaande expertise in telematica van MachineMax hebben ons overtuigd om onze krachten te bundelen. We zijn er zeker van dat onze klanten met dit partnership kunnen rekenen op een permanente verkenning van technologische innovaties in telematica. Dit sluit perfect aan bij onze missie waarbij wij een innovatieve partner willen zijn die oplossingen biedt die onze klanten ontzorgen en hen in staat stellen zich te concentreren op hun core business. We zijn ervan overtuigd dat we met MyMachine zullen bijdragen aan het bereiken van dat doel. "

Eenvoud en efficiëntie in één oogopslag

MyMachine zal klanten helpen bij het identificeren van patronen in operationele inefficiënties zoals: te veel machines op één locatie met onderbenutting tot gevolg, onjuiste machines ingezet voor de taak met lagere productiviteit tot gevolg, ineffectieve locatie-indeling met stationair draaien en overmatige verplaatsing tot gevolg, suboptimaal werk van de operator met gevaarlijke en inefficiënte benutting tot gevolg. Tegelijkertijd onderscheidt 'MyMachine' zich door zijn verbazingwekkende gebruikerservaring. Het biedt complexe gegevens, maar is toch gebruiksvriendelijk. Of met andere woorden: eenvoud en efficiëntie in één oogopslag.

MachineMax CEO Shweta Saxena zei: "We zijn erg trots om deze reis te beginnen met Luyckx, ze zijn leiders in hun marktsegment. Deze relatie zou de weg vrijmaken voor nieuwe manieren van werken voor de industrie en klanten kunnen helpen hun doelen van overzicht, productiviteit en duurzaamheid te bereiken."

x