Luyckx news

Nieuwe T5 AutoCommand™-serie biedt ultiem comfort, industrieleidende prestaties en naadloze productiviteit

09.11.2018

Nieuwe T5 AutoCommand™-serie biedt ultiem comfort, industrieleidende prestaties en naadloze productiviteit


  • Naadloze productiviteit met bekroonde continu variabele transmissietechnologie AutoCommand™
  • Industrieleidend vermogen en schone werking met nieuwe FPT NEF Fase V-motor en ECOBlue™ HI-eSCR2-technologie
  • Beste cabineruimte, comfort en zicht met superieure ergonomie in Horizon™-cabine
  • Blue Power-uitvoering voor ultieme ervaring op gebied van comfort en exclusieve kenmerken


New Holland Agriculture breidt de T5-serie uit met de nieuwe T5 AutoCommand™-serie, uitgerust met de bekroonde continu variabele transmissie. De nieuwe modellen bieden de beste cabineruimte en optimaal comfort voor het ultieme rijgenot in combinatie met industrieleidende prestaties en vermogens. De nieuwe T5 AutoCommand™ biedt ideale functies voor een grotere veelzijdigheid bij werkzaamheden op weideland, akkerbouw, transport, oogstwerkzaamheden en gemeentewerken.

Sean Lennon, Head of Tractors Product Line, legt uit: “De nieuwe T5 AutoCommand™ is ideaal voor gemengde boerderijen, middelgrote zuivelbedrijven en professionele boeren waarvoor laderwerkzaamheden van het grootste belang zijn. De nieuwe serie voorziet in de behoeften van degenen die een bijzonder wendbare en veelzijdige tractor nodig hebben, die is ontwikkeld voor veel werkzaamheden met de aftakas, zoals maaien, balenpersen, lichte ontginningswerkzaamheden, landvoorbereiding en transport.”


NAADLOZE PRODUCTIVITEIT MET BEKROONDE CONTINU VARIABELE TRANSMISSIETECHNOLOGIE AUTOCOMMAND™

De meervoudig onderscheiden continu variabele transmissie AutoCommand verzorgt de uitgebreide prestaties van de veelzijdige T5 tijdens werkzaamheden waarvoor nauwkeurige snelheden van doorslaggevend belang zijn. De 3-traps instelling van de acceleratie en deceleratie zorgt ervoor dat de prestaties perfect aansluiten op iedere taak: de zachte instelling is voor lichte veranderingen van rijrichting, perfect tijdens transport met hoge snelheid of werkzaamheden op gladde ondergronden; de standaardinstelling is voor normale veldwerkzaamheden; en de supersnelle agressieve instelling garandeert vrijwel directe richtingveranderingen. Dankzij de extreme wendbaarheid, in combinatie met de soepele shuttle-werking, is de T5 AutoCommand ideaal voor werkzaamheden met de lader.


INDUSTRIELEIDEND VERMOGEN EN SCHONE WERKING MET NIEUWE FPT NEF FASE V-MOTOR EN ECOblue™ HI-eSCR2-TECHNOLOGIE

De beproefde NEF 4-cilinder, 4,5-litermotor, ontwikkeld door FPT Industrial levert krachtige prestaties, met een maximaal vermogen uiteenlopend van 110 tot 140 pk – maar liefst 20 pk meer dan het huidige T5.120 ElectroCommand™-model. Dankzij de NEF-motor en de nieuwe Hi-ESCR2-technologie, ontwikkeld door FPT Industrial, voldoet de T5 AutoCommand aan de emissienormen van Fase V. Dit innovatieve nabehandelingssysteem is een onderhoudsvrije oplossing die de bedrijfskosten minimaliseert, en die netjes zit weggestopt onder de motorkap, voor maximaal zicht. De compacte omvang, het gebrek aan EGR en de eenvoudige indeling leveren een bijdrage aan zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid.


BESTE CABINERUIMTE, COMFORT EN ZICHT MET SUPERIEURE ERGONOMIE IN HORIZON™-CABINE

De T5 AutoCommand biedt de beste bestuurdersomgeving in zijn klasse met de industrieleidende Horizon™-cabine. Met het ongekende gevoel van ruimte, de opmerkelijk lage geluidsniveaus in de cabine, de superieure ergonomie en de geavanceerde en intuïtieve functies van de SideWinder™-armleuning bieden de nieuwe modellen een uitzonderlijk bestuurderscomfort. Het beste zicht, dankzij een eendelige voorruit en een groot glasoppervlak, wordt verder verbeterd door extra grote zijspiegels met verstelbaar bovengedeelte, voor het beste zicht op de weg tijdens transport met hoge snelheid.


BLUE POWER-UITVOERING VOOR ULTIEME ERVARING OP GEBIED VAN COMFORT EN EXCLUSIEVE KENMERKEN

De T5 AutoCommand-serie wordt aangeboden in 4 modellen, met een maximumvermogen uiteenlopend van 110 - 140 pk.Voor degenen die het ultieme comfort en exclusieve kenmerken zoeken, is het topmodel T5.140 verkrijgbaar in de Blue Power-uitvoering.Hij sluit zich aan bij de Blue Power-familie die synoniem staat voor het ultieme comfort, zeer geavanceerde technologie en een prachtig ontwerp.


Model

Nominaal motortoerental (pk)

Max. vermogen (pk)

T5.110 AutoCommand

100

110

T5.120 AutoCommand

110

120

T5.130 AutoCommand

120

130

T5.140 AutoCommand

130

140

x